A barátnőm ajánlása

A minap egy nagyon kellemetlen eset történt meg velem, ami azt gondoltam talán sosem esik meg. Én nagyon vigyázok a dolgaimra, hát még a laptopomra és a telefonomra. Az nálam nagy becsben van tartva, legfőképp azért, mert gyűlölöm cserélgetni. Bár az iphone készülékekkel kapcsolatosan már egyre egyszerűbb az új telefonba beapplikálni az adatokat, én szeretek addig használni egy készüléket, ameddig csak lehet. A minap azonban miközben telefonáltam pakoltam a konyhában és kicsúszott a szorításomból a telefon. Végig néztem ahogy kettőt még pattan is a kövön, majd imádkoztam miközben felemeltem, hogy csak az üvegfólia törjön, de láttam már egyből, hogy bizony a kijelző se úszta meg a történetet.

El is meséltem ezt rögtön az egyik barátnőmnek, aki szinte minden ilyen elektronikus dologhoz analfabéta, és mosolyogva közölte velem, hogy ne aggódjak, a https://iszereles.hu/ csapat hihetetlen gyorsan és profin meg fogja tudni nekem javítani. Én azt hittem rosszul hallok. Az első gondolatom az volt, hogy biztosan csak viccel, hiszen ő semmi ilyenhez nem ért, és mindig ezen nevettünk a közös társaságban, de elmesélte, hogy már kétszer is volt ennél a csapatnál kijelzőcsere a telefonján és hihetetlen módon meg van velük elégedve. Gyorsan és szakszerűen dolgoznak, egyébként nem rossz áron, és teljesen megbízhatóak az adatkezelés tekintetében is. Ő azt mondta, hogy biztosan nem vinné máshoz a telefonját, mert ki tudja, hogy mennyire tudják megcsinálni vagy hogy mennyire néznek bele a telefonban tárolt adatokba. És őszintén, én ebbe bele sem gondoltam.

Több se kellett, felkerekedtem és megkerestem az iszereles szervíz üzletét, és betérve már én is tudtam, hogy tényleg jó helyen járok. Az egész helyről sütött a profizmus, mindenki tudta mi a dolga, és mit kell tennie és már a fogadtatás is magával ragadott. Ha nem lett volna ripityára törve a telefonom még azt is mondanám, hogy jó volt betérni hozzájuk. Azóta a telefonom tökéletes, és biztos vagyok benne, hogy ne legyen rá szükség, de ha úgy adódna, én is tényleg csak hozzájuk fordulok segítségért. A barátnőm talán első jó ajánlásához.