A tökéletes segítség hosszú távon is!

Manapság szinte minden cégvezető pontosan tudja, hogy ha egy kicsit is szakmai szempontok alapján van felépítve a tevékenység, és nem egyszerű sormunkát végez a munkavállalók nagy része, iszonyatosan fontos, hogy ne csak figyelemmel legyen kísérve a munkavállaló állomány útja a cégen belül, hanem bizony a folyamatos fejlődés, tanulás és karrier út biztosítva legyen számukra, mindamellett, hogy megfelelő megbecsüléssel és vállalati környezettel látja el őket a vállalat, mert a lehető legnagyobb probléma állhat elő, ha a kulcs figurák vagy a szakemberek tovább állnak a cégtől. Arról már nem is beszélve, hogy iszonyatosan nagy kárt tud okozni az, hogy ha ezek a kulcs emberek a konkurenciához pártolnak át, a nagyobb megbecsülés vagy motiváció és fizetés miatt. Én a tendenciákat látva biztos vagyok benne, hogy a jövő legnagyobb nehézsége az lesz, hogy megfelelően képzett, megfelelő kompetenciákkal, megbízhatósággal és motivációval ellátott embereket tudjunk megnyerni a cég számára. Sajnos ugyanis egyre kevesebb a tökéletes munkaerő.

Én pontosan ezért vettem fel a kapcsolatot a kogwheel csapatával, mert már két partner cég vezetőjétől is hallottam, hogy nem csak hogy tökéletes munkát végeznek, de a vállalati hangulat és a környezet is nagy mértékben pozitív irányba fejleszthető, iszonyatosan rövid idő alatt a segítségükkel. Nem is kellett csalódnom.

Nem könnyű manapság olyan coaching csapatot találni, aki a nagyvállalati környezetben is tökéletesen elboldogul, aki a csapatépítő feladatát is maximális eredménnyel és a munkavállalók elégedettségével tudja megoldani és ellátni, és aki még a vezetők számára is tökéletes megoldásokat dolgozott ki arra, hogy ha nem egész napos távollét mellett is, de hétről hétre fejleszteni és képezni tudják magukat a segítségükkel. Számomra azt hiszem az assessment center szolgáltatásuk és a teamcoaching szolgáltatásuk hozta meg igazán az átütő sikert. A munkavállalók azonban a kommunikációs tréning és csapatépítő tréning foglalkozásokat imádják a legjobban. Azt hiszem a vállalatnál mindenki csak nyert azzal, hogy a Kogwheel csapatával kezdtünk el dolgozni. Csak ajánlani tudom őket bárki számára.