A kislányom választotta

Mi a férjemmel nagyon sokat vártunk arra, hogy minket is elérjen az örömhír, hogy gyermekáldás elé nézünk. Nagyon sokat próbálkoztunk, és már kezdtük feladni a reményt és mindenféle orvosi segítség elé nézni, amikor úgy döntöttünk, hogy várunk még egy fél évet, teljesen elengedünk mindent, pihenünk utazunk és jól érezzük magunkat, persze azért a munka mellett, és meg is érkezett a csoda. Azóta már három éves a kislányom és alig vártuk hogy eljöjjön az a pillanat, amikor már kialakul a szép érzéke, a választás lehetősége, mert szerettük volna, hogy ha a nappaliba, a család kedvenc összegyűlő helyére ő választana egyet szalaibalazs vászonképei közül.

Most pedig már azt látom, hogy olyan jó érzékkel veszi fel reggel azokat a ruhákat, ami neki tetszik, persze minden szabályt nélkülözve, minden színt mindennel kombinálva, ahogyan éppen neki tetszik, hogy azt gondolom, most már ideje lesz megengedni neki, hogy kiválassza azt a bizonyos képet, ami felkerül a falra.

Kicsit tartottunk attól, hogy egyik vászonkép sem fogja elnyerni a tetszéseit, hiszen szabályosak a képek, az ég kék, a fű pedig zöld, ő pedig mostanában teljesen máshogy rajzol, de amikor felléptünk a https://szalaibalazs.hu/ oldalra, szinte azonnal láttam, hogy ki is választotta a kedvencét, egy gyönyörű Levendula vászonkép formájában. Persze megnézte a többit is, de mindig vissza-vissza tért a tekintete erre a képre, így már tudtam, hogy a végén bizony ezt fogja választani. Érdekes volt, mert alapjában véve nem szereti a lila színt, azt mondja, hogy neki nagyon szomorú, de ebben a képben annyira meglátta a szépet, hogy amikor kiválasztotta és megkérdeztem, hogy nem baj-e hogy lila, azt mondta hogy nem, mert így a lila nagyon szép. Máshol viszont elfogadhatatlan.

Így történt tehát, hogy a kislányom kiválasztott egy lila képet, egy lila nélküli világba, hogy mégis legyen valami szép, ami azért megfelelő érzelmekkel tükrözi számára ennek a színnek a minőségét is. Hihetetlen, hogy mennyire ösztönösek és mégis okosak ezek a kicsik. Ezen mi a férjemmel minden nap elcsodálkozunk, persze hihetetlen módon élvezzük is egyben.