Az új munkahelyem

Az ember, ha új munkahelyre kerül mindent megpróbál megtenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb tudása szerint helyt álljon, hogy a legjobb oldalát mutassa, hogy nagyon könnyen és gyorsan be tudjon illeszkedni a csapatba, egyszóval, hogy meg tudja szilárdítani a helyét, méghozzá gyorsan és tartósan. Persze én is mindig így indultam neki a dolgoknak, de nekem valahogy ezek a szituációk sosem voltak gördülékenyek és átlagosak, ezért most, amikor négy hónapja új helyre kerültem is vártam, hogy valami történni fog, csak azt nem gondoltam, hogy ilyen feladat elé állít majd az élet. Hatalmas ötleteket és újításokat ugyanis a kezdő embereknek, főleg a kezdő időszakban nem igazán illik előtárni, nekem azonban nem igazán maradt más választásom, mert nagyon nem tudtam összeegyeztetni a közgazdász énemmel amit a cégnél láttam.

Egy beszerzésekkel foglalkozó helyre kerültem ugyanis, és láttam, hogy a céges telefon flotta kiegészítő termékei mind gyáriak voltak, amivel még nem lett volna baj, de két – három hónap után lehetett szinte minden töltőkábelt újra rendelni, tehát hatalmas volt az amortizáció, látható volt, hogy a kábelek szinte mindig ugyanúgy hibásodnak meg, egyszóval ki kell próbálni valamilyen más forrást a kiegészítőkre, mert rengeteg pénzt locsol el a vállalat ezen a területen és rendkívül hatékonytalanul.

Fel is terjesztettem a vezetőség felé, hogy a https://baseusshop.hu/ oldal rendkívül megbízható, hiszen az előző munkahelyemen is minden ilyen terméket innen rendeltünk és soha semmilyen probléma nem volt sem a szállítással sem pedig a termékekkel, ráadásul rendkívül tartósak, hosszú távon szolgálják a vállalat és az alkalmazottak munkáját. Féltem, hogy mit fognak mondani, de egy hatalmas dicsérettel engedélyt adtak az új beszerzési forrás beállításán, úgyhogy azóta már innen rendeljük a kiegészítőket és csak a baseust használjuk. Azt hiszem igaz a mondás, hogy bátorság nélkül nincs győzelem.